Η ΛΑΓΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ εμπορεύεται προϊόντα γνωστών κατασκευαστών περονοφόρων ανυψωτικών οχημάτων όπως TOYOTA, MITSUBISHI, NISSAN, KOMATSU, LINDE, TCM, YALE και HYTSU.

Στην ΛΑΓΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε καινούρια ανυψωτικά μηχανήματα των μεγαλύτερων κατασκευάστριων εταιριών σε προνομιακές τιμές.

Περονοφόρα όλων των τύπων και τονάζ εισάγονται από τους αντίστοιχους αντιπροσώπους της Ιαπωνίας ή της Ευρώπης και διατίθενται από την εταιρία μας σε ανταγωνιστικές τιμές.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στην έκθεση μας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσει.

Μηχανήματα όπως TOYOTA σειρά 7, MITSUBISHI σειρά Grendia, NISSAN σειρά L, KOMATSU σειρά 15, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά στο χώρο μας.

Εκτός των καινούργιων περονοφόρων, διατίθενται προς πώληση μεταχειρισμένα μηχανήματα εισαγωγής Ιαπωνίας.

Τα μεταχειρισμένα αποτελούν μια οικονομική λύση και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Για όλα τα περονοφόρα οχήματα υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης προθέματος, όπως πλάγιες μετατοπίσεις περόνων, λαβίδες όλων των τύπων, υδραυλικές σφύρες, κουβάδες και άλλα.

Η ΛΑΓΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ εφαρμόζει after-sales υπηρεσίες, μέρος των οποίων είναι η εγγύηση καλής λειτουργίας, καθώς και η συντήρηση των μηχανημάτων ακόμη και χρόνια μετά την πώληση τους.