Η ΛΑΓΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ διαθέτει από τις πληρέστερες και μεγαλύτερες  αποθήκες ανταλλακτικών στην Ελλάδα.  Η  πληρότητα  των  αποθηκών,  η  μηχανογράφηση  των προϊόντων, η καινούργια
υπηρεσία e-shop, οι συνεργασίες με εταιρίες μεταφορών, σας εξασφαλίζουν  άμεση παράδοση και χαμηλές τιμές για ανταλλακτικά επώνυμων κατασκευαστών.

Το σλόγκαν το οποίο υιοθετούμε και κάνουμε καθημερινά πράξη, είναι να διαθέτουμε τα πάντα και οικονομικά.

Για πάνω από 1.000 είδη υποσχόμαστε τις καλύτερες τιμές! Για το 90% του ανταλλακτικού όλων των μηχανημάτων παράδοση εντός 24 ωρών!

Περιηγηθείτε στον κατάλογό μας και αναζητήστε τα είδη που χρειάζεστε. Ο ηλεκτρονικός κατάλογός που σας παρέχουμε είναι ανανεώσιμος σε τακτική βάση. Έτσι κάθε καινούργιο είδος που εισάγουμε προς διάθεση,
προστίθεται άμεσα στον κατάλογο προς ενημέρωσή σας. Το ίδιο ισχύει και για τις όποιες αλλαγές στις τιμές των προϊόντων.

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.

Σημειώνουμε ότι παρότι ειδικευόμαστε στα ανταλλακτικά για γιαπωνέζικης κατασκευής περονοφόρα, έχουμε πρόσβαση και σε ανταλλακτικά των ευρωπαίων κατασκευαστών με ταχεία παράδοση και επίσης σε ανταγωνιστικές τιμές.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι ο ηλεκτρονικός κατάλογος έχει σχεδιαστεί ως ένα εργαλείο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ενδέχεται, ορισμένα από τα ανταλλακτικά που υπάρχουν στην αποθήκη μας προς διάθεση να μην περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Για το λόγο αυτό, αν ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν το οποίο δεν εμφανίζεται στον κατάλογο μας, παρακαλούμε πάντα να μας ρωτάτε για την διαθεσιμότητα αυτού.

Βεβαιώνουμε ότι εφόσον αγοράστε ανταλλακτικά κορυφαίων κατασκευαστών από την ΛΑΓΟΣ ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ, θα διαπιστώσετε ότι ελαττώνεται το κόστος συντήρησης του μηχανήματός σας στο ελάχιστο.